Reacties

Hieronder een aantal reacties van gezinnen waarvan wij kinderen hebben logeren.Reactie 3

In januari is onze zoon bij Mirjam gestart met de matrix, dit bracht hem al heel veel. Aansluitend mocht hij wennen in het logeerhuis. Dat begon met dagjes weg met Mirjam en vervolgens zelfs een nachtje slapen.Super spannend, zowel voor kind als papa en mama :) Maar het heeft ons zoveel opgeleverd. Hij wordt uitgedaagd, doet dingen die hij daarvoor nooit deed en geniet met volle teugen. Geen dag is hetzelfde bij Mirjam, waardoor het leren omgaan met veranderingen ineens hele grote sprongen maakte. Afgelopen weekend was hij sinds lange tijd weer eens een heel weekend thuis. Waar eerder er alleen maar angst was dat het fout zou gaan, was er nu alleen maar genieten. Ook vanuit de omgeving horen we alleen maar positieve berichten over de grote sprongen die onze zoon gemaakt heeft. "Wat is ie gegroeid, wat is hij rustig, wat heeft hij dat goed opgelost, je kan met hem praten". Wij zijn superblij met het logeerhuis en de grote groei bij onze zoon die daardoor is gemaakt.

 
Reactie 2
Lieve Mirjam,
Op dit moment van officieel afscheid nemen willen we jouw ontzettend bedanken wat je voor ons hebt betekend. Vol enthousiasme en met zorg aandacht en liefde was je er voor mijn zoon, echt geweldig. Het is een belangrijke fase in het leven van hem geweest waarin je jouw hebt bijgedragen aan de ontwikkeling van hem.
Veel succes en geluk in jouw verdere loopbaan en persoonlijk leven.
 
Reactie 1

Onze thuissituatie was dermate ernstig dat wij op zoek waren naar een logeersituatie op kort termijn.
Wij werden getipt door het MKD (medisch kleuterdagverblijf) waar hij tot op heden nog steeds op school zit.
Onze zoon was bijna 3 toen hij met het logeerhuis "Mirjamseigenwijze" kennis maakte. Na een ochtendje wennen was duidelijk dat er sprake van een klik was. Op dat moment was onze zoon jonger dan de andere kinderen, maar dit werd gezien als een leerzame uitdaging.

Nu zijn we ruim twee jaar verder, en kijken wij terug op ontzettend waardevolle jaren. Hij heeft zo veel geleerd! Veel angsten zijn overwonnen, weet hij beter om te gaan met "prikkels" en niet te vergeten.... hij leert nog steeds!!! Waar hij eerder bang was voor zo ontzettend veel heeft hij samen met Mirjam zowel letterlijk als figuurlijk vele achtbanen overwonnen.
Onze zoon gaat met plezier logeren, en wij? wij genieten van het bijkomen als onze stoere, lieve, grappige en ondeugende wervelwind even niet in de lucht hangt.
Kort om: waardevolle, leerzame, veilige, liefdevolle opvang!

Een trotse papa en mama!